Daar we de webshop zelf maken en een tal van produkten moeten integreren zijn de shops op dit moment "under construction" . Wij houden u op de hoogte als ze online komen.

CUSTOM CLOTHING

STICKERS

GRAFISCH DESIGN

Shops

Zoals je kan zien heeft Bv-design enkele shops verwerkt in de website. 

In de shop  "Custom Clothing" kan u terecht voor gepersonaliseerde kledij. Bv-design bedrukt niet alleen kledij maar kan deze ook laten borduren. Voor borduren werken wij voorlopig samen met een gepersonaliseerde firma. Borduren heeft een langere levensduur  en oogt professioneler.

Wilt u graag jou werkkledij, t-shirt, polo of andere kledij laten borduren, dan kan je vrijblijvende een offerte aanvragen. Een offerte aanvragen kan HIER.

In de shop "Stickers" kan u terecht voor leuke stickers zoals bv  "baby aan boord" of één of ander leuk onderwerp. Neem eens een kijkje en je zal wel vinden wat je zoekt. Vindt je niet wat je zoekt dan kan je altijd via het contact formulier een aanvraag indienen. Wij beantwoorden de aanvragen zo spoedig mogelijk.

Voor het grafische gedeelte van Bv-design vragen wij altijd aan de klant om contact op te nemen met ons. Zo vernemen wij duidelijk wat de klant verlangt of jhoe hij het zou willen.

Bij Realisaties kan u zien voor welke firma's , vrijgezellen avonden, voetbal ploegjes, of gepersonaliseerde projekten wij al gemaakt hebben.

Bezoek onze shops door hier boven op de afbeelding  te klikken.